Friesland Watersport DinghyGo2022-04-14T12:08:58+00:00

Friesland Watersport DinghyGo, groot in kleine boten sinds 1978

Friesland Watersport  DinghyGo, het programma opblaasbare 3-in-1 zeilboten.

De Friesland Watersport DinghyGo opblaasbare zeilboot biedt maximaal vaarplezier en vrijheid. Door de flexibiliteit, kunt u hem overal mee naar toe nemen om daar te zeilen, roeien of met een aanhangmotor te varen.

De DinghyGo’s laten zich eenvoudig en snel klein verpakken en gaan probleemloos mee in uw auto, caravan, camper of boot. Zodat het op uw bestemming aangekomen het een kwestie van minuten is voor u vaarklaar bent. Uitpakken, opblazen en optuigen !

Of je nu beginner bent of volleerd watersporter, elke DinghyGo opblaasbare zeilboot vaart als een echte zeilboot, en is gemakkelijk te hanteren.

Het voordeel van DinghyGo, de opblaasbare zeilboot is dat je hem zowel als zeil- en rubberboot kunt gebruiken en dat je hem overal gemakkelijk mee naar toe kunt nemen.

DinghyGo biedt vaarplezier aan 1 tot 6 personen, afhankelijk van het model en gebruik onder zeil of met een motor.

Je kan comfortabel zeilen, roeien of met een buitenboordmotor varen.

De zeiltuigage heeft een deelbare mast en giek en is voorzien van de belangrijkste bedieningslijnen: een neerhouder, onderlijkstrekker en een grootschoot.

Met het royaal bemeten midzwaard loopt de boot hoog aan de wind en het grote drijfvermogen van de tubes geeft je daarbij ongekende stabiliteit, comfort en veiligheid.

De zitting is uitneembaar, waarna de flexibele zwaardkast (waterdicht) opgerold kan worden waardoor maximale ruimte ontstaat tijdens het varen met een buitenboordmotor.

In minder dan 20 minuten kan je DinghyGo uitpakken, installeren, opblazen en optuigen:

  1. pak tassen uit.
  2. Blaas de boot op en installeer mastvoetpaneel, zitting en peddels.
  3. Schuif mast- en giekdelen in elkaar, trek het zeil over de mast en plaats deze in de boot.
  4. Steek de giek op de mast en bevestig het zeil achterop de giek.
  5. Bevestig het roer, steek het zwaard in de zwaardkast…. en je bent klaar voor de DinghyGo belevenis !

In slechts twee draagtassen van 120 en 100 cm lang, gaat uw DinghyGo gemakkelijk mee in de auto, camper, caravan of aan boord van uw jacht.

Kortom, DinghyGo is de ideale opblaasbare, draagbare, duurzaam varende (zeilende) dinghy en tender.

DinghyGo Orca 280 3.9

De Orca 280 3.9 is een allround rubberboot om mee te roeien, met een motortje te varen en… om mee te zeilen ! Verpakt in twee handzame tassen gaat hij gemakkelijk mee in uw auto, camper of boot.

DinghyGo Orca 280 4.8

De Orca 280 4.8 is de sportieve uitvoering van de Orca 280 3.9, waarbij nog meer aandacht is besteed aan de zeileigenschappen. De belangrijkste wijziging betreft het zeil, dat tot 4.8 m² is vergroot.

DinghyGo Orca 325

De nieuwe Orca 325 beantwoordt aan de vraag naar een grotere boot dan de Orca 280. Met zijn 3.25 m. is de Orca 325 dan ook met recht een GROTE boot met veel ruimte en sportieve zeileigenschappen.

DinghyGo Orca 375

Met de ORCA 375 introduceren wij een grote familieboot, voorzien van een fok, dus plezier voor het hele gezin. Net als alle ORCA modellen gaat ook de 375 mee in twee handzame tassen en is in 20 minuten opgebouwd.

Proefvaarten met DinghyGo

Proefvaarten met DinghyGo: Door de Coronacrisis valt de ene na de andere tentoonstelling uit. Of naar volgend jaar verplaatst. Het  is daardoor steeds lastiger voor de consument om de DinghyGo Orca’s van dichtbij te komen bekijken.

Hierdoor is het belang van een bezoek aan ons in Grou, en de eventueel daaraan verbonden proefvaart, steeds belangrijker.

Proefvaarten vinden in eerste instantie op afspraak bij ons in Grou bij het Zeilcentrum Grou plaats. Natuurlijk met inachtneming van de huidige maatregelen. Wat verderop in de tijd denken we aan demonstratie weekends, hetzij in Grou of elders.

U bent van harte welkom !

Torqeedo elektrische aanhangmotor

torqeedo-603Bent u op zoek naar een aanhangmotor?

Dan is een Torqeedo Travel elektrische buitenboordmotor een betaalbare oplossing voor elektrisch varen.

Hoge kwaliteit, hoge stuwkracht in combinatie met een licht gewicht zijn slechts enkele van vele voordelen die de Torqeedo Travel biedt.

En u vaart milieubewust.

Lees meer

Title

Go to Top